NORDDISK
FRA BØLGE TIL BORD
SOMMER, SOMMER OG SOL.
AFTENMENU 18.00 – 21.00

1. Færøsk koldrøget laks — Purløg — Radiser — Hjemmelavet rygeost — Knudekål — Hjemmebag.

2. Plukket kylling fra Hopballe mølle — Grænne asparges - DK agurk — Hjemmerøget hytteost.

3. Nordens Dyb Møder Den Grønne Eng.

  • Dagens fisk fra havet i Norden – Sæsonens grønt – DK kartofler.
  • Grillet okse med nordens BBQ - Sæsonens grønt — Hjemmelavet sauce — DK kartofler.

4. Rødgrød med danske kærlighedsbær — Vaniljeis — Hyldeblomst — Tonka bønne.

5. Oste fra danske og nordiske mejerier med sylt, sødt og knæk.

2 retter 295,- kr
3 retter 395,- kr
4 retter 450,- kr
5 retter 500,- kr

Norddisk serverer fisk fra Nordfra, kød fra Skallebølle, vilde urter, lokale grøntsager, der flytter sig efter sæsonen og kokkens eget brød – det vi kalder ”Franksbrød”. Håndværk – alt laves fra bunden.

Bordbestilling