Aften fra 18.00 – 21.00
1. Hjemmerøget dådyr lår— syltet grøntsager— svampe fra skoven - knudekål.
2. Krabbesalat — ræddiker — rødbeder — vinterkål — Hjemmelavet røgost.
3. Nordens Dyb Møder Den Grønne Eng
- Steg Torsk a la klassiker i smør med det hele.
- Frank lune bondegryde med oksebryst — sæsonens grønt og Danske kartofler
4. Frugtkage — pandekage — vanilje is — småkage.
5. Oste fra danske og nordiske mejerier med sylt, sødt og knæk.
2 retter | 295,- kr |
3 retter | 395,- kr |
4 retter | 450,- kr |
5 retter | 500,- kr |
Norddisk serverer fisk fra Nordfra, kød fra Skallebølle, vilde urter, lokale grøntsager, der flytter sig efter sæsonen og kokkens eget brød – det vi kalder ”Franksbrød”. Håndværk – alt laves fra bunden.