Aften fra 18.00 – 21.00

1.  Hjemmerøget dådyr lår— syltet grøntsager— svampe fra skoven - knudekål.

2. Krabbesalat — ræddiker — rødbeder — vinterkål — Hjemmelavet røgost. 

3. Nordens Dyb Møder Den Grønne Eng

  • Steg Torsk a la klassiker i smør med det hele.
  • Frank lune bondegryde med oksebryst — sæsonens grønt og Danske kartofler

4. Frugtkage — pandekage — vanilje is — småkage. 

5. Oste fra danske og nordiske mejerier med sylt, sødt og knæk.

2 retter 295,- kr
3 retter 395,- kr
4 retter 450,- kr
5 retter 500,- kr

Norddisk serverer fisk fra Nordfra, kød fra Skallebølle, vilde urter, lokale grøntsager, der flytter sig efter sæsonen og kokkens eget brød – det vi kalder ”Franksbrød”. Håndværk – alt laves fra bunden.

Aftenmenukort

Bordbestilling