NORDDISK
FRA BØLGE TIL BORD
SOMMER, SOMMER OG SOL.
AFTENMENU 18.00 – 21.00

1. Hjemmerøget Dansk Ising — Hokaido — Agurk — Kruspersille — Grøn smag på urter.

2. Dådyr saltet og letrøget — Æbler fra Træet — Knoldselleri — Jordskokker — Brød med bønner.

3. Nordens Dyb Møder Den Grønne Eng.

  • Dagens fisk fra havet i Norden – Sæsonens grønt – DK kartofler.
  • Grydesteg på okse — Brombær — Bønner — Sæsonens grønt — Timian sauce — DK kartofler.

4. Gl. Dags Æblekage af Sensommer Æbler — Fed Fløde — Vanilje is — Hygge.

5. Oste fra danske og nordiske mejerier med sylt, sødt og knæk.

2 retter 295,- kr
3 retter 395,- kr
4 retter 450,- kr
5 retter 500,- kr

Norddisk serverer fisk fra Nordfra, kød fra Skallebølle, vilde urter, lokale grøntsager, der flytter sig efter sæsonen og kokkens eget brød – det vi kalder ”Franksbrød”. Håndværk – alt laves fra bunden.

Bordbestilling