NORDDISK
FRA BØLGE TIL BORD
SOMMEREN ER PÅ VEJ I MAJ.
AFTENMENU 18.00 – 21.00

1. Færøsk koldrøget laks — Purløg — Radiser — hjemmelavet røgost — Vesterhavsost.

2. Troldkrabbe som kroket — dip og dyp - syltet grøntsager — sommerbrise — hjemmebag.

3. Nordens Dyb Møder Den Grønne Eng.

  • Dagens fisk fra havet i Norden – sæsonens grønt – Dk kartofler.
  • Dansk braiseret oksebryst - sæsonens grønt — Hjemmelavet sauce — Dk kartofler.

4. Gl, dags rabarber kage — Dk - fløde — tørkage — vanilje is — sommeren er på vej.

5. Oste fra danske og nordiske mejerier med sylt, sødt og knæk.

2 retter 295,- kr
3 retter 395,- kr
4 retter 450,- kr
5 retter 500,- kr

Norddisk serverer fisk fra Nordfra, kød fra Skallebølle, vilde urter, lokale grøntsager, der flytter sig efter sæsonen og kokkens eget brød – det vi kalder ”Franksbrød”. Håndværk – alt laves fra bunden.

Bordbestilling