NORDDISK
FRA BØLGE TIL BORD
GLÆDELIG APRIL.
AFTENMENU 18.00 – 21.00
1. Påske lam – dild – æbler – rosenkål – spidskål – Hjemmebag.
2. Luftig suppe på jordskokker og blåmuslinger – æg og kål i selskab – Hjemmebag.
3. Nordens Dyb Møder Den Grønne Eng.
- Dagens fisk fra havet i Norden – sæsonens grønt – Dk kartofler.
- Dansk oksemørbrad – sæsonens grønt – Hjemmelavet sauce – Dk kartofler.
4. Hjemmelavet pandekager – flødeis – mørk chokolade – hengemte æbler.
5. Oste fra danske og nordiske mejerier med sylt, sødt og knæk.
2 retter | 295,- kr |
3 retter | 395,- kr |
4 retter | 450,- kr |
5 retter | 500,- kr |
Norddisk serverer fisk fra Nordfra, kød fra Skallebølle, vilde urter, lokale grøntsager, der flytter sig efter sæsonen og kokkens eget brød – det vi kalder ”Franksbrød”. Håndværk – alt laves fra bunden.