NORDDISK
FRA BØLGE TIL BORD
SOMMER, SOMMER OG SOL.
AFTENMENU 18.00 – 21.00

1. Fish And Grønt — Plukket Torsk fra det Færøkse — Godt med Grønt — Grønne smage som dyp — HjemmeBag.

2. Hjemmerøget GrisseBasse — Syltet kål fra Økobo — Jordskokker — Grøn salat med smag — HjemmeBag.

3. Nordens Dyb Møder Den Grønne Eng.

  • Dagens fisk fra havet i Norden – Sæsonens grønt – DK kartofler.
  • Gryde kylling som i de Gamle Dage — Sæsonens grønt — Hjemmelavet sauce — DK kartofler.

4. Blommekage — Brombær Basserne:) — Mørk is med søde Bær.

5. Oste fra danske og nordiske mejerier med sylt, sødt og knæk.

2 retter 295,- kr
3 retter 395,- kr
4 retter 450,- kr
5 retter 500,- kr

Norddisk serverer fisk fra Nordfra, kød fra Skallebølle, vilde urter, lokale grøntsager, der flytter sig efter sæsonen og kokkens eget brød – det vi kalder ”Franksbrød”. Håndværk – alt laves fra bunden.

Bordbestilling