NORDDISK
FRA BØLGE TIL BORD
Vintertiden — Skikker — Relationer — Historier — Varme — Nærvær.
AFTENMENU 18.00 – 21.00 November/December
1. Plukket Torsk — Sennep — Dild — Kål fra Økobo — Fattigmands Asparges — Bagværk.
2. Julelam på 2 måder — Lammetærte — Lammepølse — Kål — Gammel Knas — Dild — Bagværk.
3. Nordens Dyb Møder Den Grønne Eng.
- Dagens fisk fra havet i Norden – Sæsonens grønt – DK kartofler.
- Dansk Gård And — Skovbør — Jordskokker — Sæsonens grønt — Andesauce — DK kartofler.
4. Hjemmelave pandekager med æblebåde — Julebagværk — Vanilje is — Hygge
5. Oste fra danske og nordiske mejerier med sylt, sødt og knæk.
| 2 retter | 295,- kr |
| 3 retter | 395,- kr |
| 4 retter | 450,- kr |
| 5 retter | 500,- kr |
Norddisk serverer fisk fra Nordfra, kød fra Skallebølle, vilde urter, lokale grøntsager, der flytter sig efter sæsonen og kokkens eget brød – det vi kalder ”Franksbrød”. Håndværk – alt laves fra bunden.