NORDDISK
FRA BØLGE TIL BORD
GLÆDELIG APRIL.
AFTENMENU 18.00 – 21.00

1.  Påske lam – dild – æbler – rosenkål – spidskål – Hjemmebag.

2. Luftig suppe på jordskokker og blåmuslinger – æg og kål i selskab – Hjemmebag.

3. Nordens Dyb Møder Den Grønne Eng.

  • Dagens fisk fra havet i Norden – sæsonens grønt – Dk kartofler.
  • Dansk oksemørbrad – sæsonens grønt – Hjemmelavet sauce – Dk kartofler.

4. Hjemmelavet pandekager – flødeis – mørk chokolade – hengemte æbler.

5. Oste fra danske og nordiske mejerier med sylt, sødt og knæk.

2 retter 295,- kr
3 retter 395,- kr
4 retter 450,- kr
5 retter 500,- kr

Norddisk serverer fisk fra Nordfra, kød fra Skallebølle, vilde urter, lokale grøntsager, der flytter sig efter sæsonen og kokkens eget brød – det vi kalder ”Franksbrød”. Håndværk – alt laves fra bunden.

Aftenmenukort

Bordbestilling