NORDDISK
FRA BØLGE TIL BORD
SOMMER, SOMMER OG SOL.
AFTENMENU 18.00 – 21.00
1. Hjemmerøget Dansk Ising — Hokaido — Agurk — Kruspersille — Grøn smag på urter.
2. Dådyr saltet og letrøget — Æbler fra Træet — Knoldselleri — Jordskokker — Brød med bønner.
3. Nordens Dyb Møder Den Grønne Eng.
- Dagens fisk fra havet i Norden – Sæsonens grønt – DK kartofler.
- Grydesteg på okse — Brombær — Bønner — Sæsonens grønt — Timian sauce — DK kartofler.
4. Gl. Dags Æblekage af Sensommer Æbler — Fed Fløde — Vanilje is — Hygge.
5. Oste fra danske og nordiske mejerier med sylt, sødt og knæk.
| 2 retter | 295,- kr |
| 3 retter | 395,- kr |
| 4 retter | 450,- kr |
| 5 retter | 500,- kr |
Norddisk serverer fisk fra Nordfra, kød fra Skallebølle, vilde urter, lokale grøntsager, der flytter sig efter sæsonen og kokkens eget brød – det vi kalder ”Franksbrød”. Håndværk – alt laves fra bunden.