NORDDISK
FRA BØLGE TIL BORD
SOMMEREN ER PÅ VEJ I MAJ.
AFTENMENU 18.00 – 21.00
1. Færøsk koldrøget laks — Purløg — Radiser — hjemmelavet røgost — Vesterhavsost.
2. Troldkrabbe som kroket — dip og dyp - syltet grøntsager — sommerbrise — hjemmebag.
3. Nordens Dyb Møder Den Grønne Eng.
- Dagens fisk fra havet i Norden – sæsonens grønt – Dk kartofler.
- Dansk braiseret oksebryst - sæsonens grønt — Hjemmelavet sauce — Dk kartofler.
4. Gl, dags rabarber kage — Dk - fløde — tørkage — vanilje is — sommeren er på vej.
5. Oste fra danske og nordiske mejerier med sylt, sødt og knæk.
2 retter | 295,- kr |
3 retter | 395,- kr |
4 retter | 450,- kr |
5 retter | 500,- kr |
Norddisk serverer fisk fra Nordfra, kød fra Skallebølle, vilde urter, lokale grøntsager, der flytter sig efter sæsonen og kokkens eget brød – det vi kalder ”Franksbrød”. Håndværk – alt laves fra bunden.