NORDDISK
FRA BØLGE TIL BORD
SOMMER, SOMMER OG SOL.
AFTENMENU 18.00 – 21.00
1. Færøsk koldrøget laks — Purløg — Radiser — Hjemmelavet rygeost — Knudekål — Hjemmebag.
2. Plukket kylling fra Hopballe mølle — Grænne asparges - DK agurk — Hjemmerøget hytteost.
3. Nordens Dyb Møder Den Grønne Eng.
- Dagens fisk fra havet i Norden – Sæsonens grønt – DK kartofler.
- Grillet okse med nordens BBQ - Sæsonens grønt — Hjemmelavet sauce — DK kartofler.
4. Rødgrød med danske kærlighedsbær — Vaniljeis — Hyldeblomst — Tonka bønne.
5. Oste fra danske og nordiske mejerier med sylt, sødt og knæk.
2 retter | 295,- kr |
3 retter | 395,- kr |
4 retter | 450,- kr |
5 retter | 500,- kr |
Norddisk serverer fisk fra Nordfra, kød fra Skallebølle, vilde urter, lokale grøntsager, der flytter sig efter sæsonen og kokkens eget brød – det vi kalder ”Franksbrød”. Håndværk – alt laves fra bunden.