NORDDISK
FRA BØLGE TIL BORD
Sensommer – Bær – Gåture – Samvær – Hygge.
FROKOST 12.00 – 15.00 September måned:)

Sønderjyden på mørkt brød part 13.

Torsk og Troldkrabbe — Øko Spidskål — Hvidkål — Rødkål — Mormors Kruspersille. 135,-kr 

Franks plukket oksebryst

Plukket Oksebryst — Øko æg og svampe — Senneps salat — Jordskokker.

155,-kr 

Franks flyvende fiskefilet af kuller

Grøntsagsmayonnaise på kål — Færøske rejer — Hjemmesylt — Jordskokker. 165,- kr
Oktober er vildt og jægerne lader geværet Franks Hjemmelavet Due Deller — Marineret Grøntsager — Danske sensommer æbler —
Brombær — Søde salater — Godt med smør.
160,- kr
Det grønne valg med muligheder Salat på sæsonens grønt med muligheder for — Mejeri — Øko æg — Fisk. 135,- kr
Børnenes disk Hjemmelavet smørstegt toast med Fisk eller kød — Grøntsager – Kartofler. 105,-kr
Den søde disk Dagens kage med flødeis og småkager. 75,-kr 

Bordbestilling