Frokost fra 12.00 – 15.00
Sønderjyden på Mørkt Brød Part 6 |
Hønsesalat — Hopballe mølle — mormor´s kruspersille — kål — bladselleri. | 135,-kr |
Klassikeren, sprængt oksebryst på brød mit alles |
Sprængt oksebryst — rødbeder — peberrod — løg — kartoffel. | 150,- kr |
Fransk flyvende fiskefilet af kuller | Grøntsagsmayonnaise på bønner og kål — færøsk laks — spejlæg | 165,- kr |
Tilbage til røddernes fælleshygge | Oste fra de danske mejerier -— hjemmebag x3 — kompot — håndlavet kødpålæg | 135,- kr |
Det grønne valg med muligheder | Salat på sæsonens grønt med muligheder for — mejeri — øko æg — fisk | 135,-kr |
Børnenes Disk | Fiskefilet med stegte kartofler, friske grøntsager og friskbagt Frank'sbrød/ | 105,-kr |
Den Søde Disk | Dagens kage med flødeis og småkager | 75,-kr |
Fra d. 1/9/24 laver vi mad ud af huset fra vores frokostkort samt ugens ret.