NORDDISK
FRA BØLGE TIL BORD
Glædelig April.
FROKOST 12.00 – 15.00

Sønderjyden på mørkt brød part 9.

Torskesalat – Røget kammuslinger – brøndkarse – spidskål – radiser. 135,-kr 

Fælles hygge, den gode gamle skikke, ostebrættet

Danske og Nordens oste – Grønt – henkogning – sylt – hjemmebag – hygge.

140,-kr 

Franks flyvende fiskefilet af kuller

Grøntsagsmayonnaise på kål – færøske rejer – hjemmesylt – jordskokker. 165,- kr
Franks hjemmelavet lammepølse med grøntsager og dild Påske Lam – dild – kartofler – kål – Fyns græs æg. 150,- kr
Det grønne valg med muligheder Salat på sæsonens grønt med muligheder for — mejeri — øko æg — fisk. 135,- kr
Børnenes disk Hjemmelavet smørstegt toast med Fisk el kød, grøntsager – chips. 105,-kr
Den søde disk Dagens kage med flødeis og småkager. 75,-kr 

Frokost Menukort

Bordbestilling