NORDDISK
FRA BØLGE TIL BORD
Sommeren er på vej Maj.
FROKOST 12.00 – 15.00
Sønderjyden på mørkt brød part 10. |
Frank Faaborg salat — krabbe - rejer - torsk- karse - radiser vilde urter. | 135,-kr |
Maj måned er i fuglekvider tegn, pip pip fugl og forår. |
Fuglekvider — Sennep salater - spejlæg - syltet løg — purløg. |
145,-kr |
Franks flyvende fiskefilet af kuller |
Grøntsagsmayonnaise på kål – færøske rejer – hjemmesylt – jordskokker. | 165,- kr |
Franks hjemmelavet lakse tatar med grønne smage | Hjemmelavet rygeost - hjertesalat — purløg - kål - Fyns græs æg. | 160,- kr |
Det grønne valg med muligheder | Salat på sæsonens grønt med muligheder for — mejeri — øko æg — fisk. | 135,- kr |
Børnenes disk | Hjemmelavet smørstegt toast med Fisk el kød, grøntsager – chips. | 105,-kr |
Den søde disk | Dagens kage med flødeis og småkager. | 75,-kr |