NORDDISK
FRA BØLGE TIL BORD
Husk og være der lidt ekstra for hinanden i den kolde tid.
Vintertiden - Skikker - Relationer - Bær - Gåture - Samvær - Hygge.
FROKOST 12.00 – 15.00 November/December måned :)
|
Sønderjyden på mørkt brød part 14 i julehumør |
Torsk — Øko Spidskål — Hvidkål — Knudekål — Dild — Færøske Rejer.. | 135,-kr |
|
Franks silde bandit mit alles. |
Hjemmelavet julesild — Spejlæg øko — Rødløg — Capers — Røget fedt — Peberrod — Sennep — Jordskokker. |
155,-kr |
|
Franks flyvende fiskefilet af kuller |
Grøntsagsmayonnaise på kål — Færøske rejer — Hjemmesylt — Jordskokker. | 165,- kr |
| Frank laver rullepølse på fynsk lam med julestemning | Hjemmelavet Lamme Rulle — Marineret Grøntsager — Dild — Danske sensommer Æbler — Søde salater — Godt med Smør | 160,- kr |
| Det grønne valg med muligheder | Salat på sæsonens grønt med muligheder for — Mejeri — Øko æg — Fisk. | 135,- kr |
| Børnenes disk | Hjemmelavet smørstegt toast med Fisk eller kød — Grøntsager – Kartofler. | 105,-kr |
| Den søde disk | Pandekager med flødeis — Småkager — Hygge — Julebagværk | 75,-kr |