NORDDISK
FRA BØLGE TIL BORD
Sommer, Sommer og sol, havet og blæsten, duft af kaprifol.
FROKOST 12.00 – 15.00
Sønderjyden på mørkt brød part 11. |
Salat på danske nye kartofler — Færøske rejer og hjemmerøget rejer — Karse — Radiser. | 135,-kr |
Franks plukket oksebryst på brød og kærlighed. |
Plukket oksebryst — Sennep salater — Spejlæg — Markchampignon — Smør. |
155,-kr |
Franks flyvende fiskefilet af kuller |
Grøntsagsmayonnaise på kål — Færøske rejer — Hjemmesylt — Knoldselleri. | 165,- kr |
Hjemmelavet røget lakse tatar med grønne smage | Hjemmelavet rygeost - Hjertesalat — Purløg - Kål - Fyns græs æg. | 160,- kr |
Det grønne valg med muligheder | Salat på sæsonens grønt med muligheder for — Mejeri — Øko æg — Fisk. | 135,- kr |
Børnenes disk | Hjemmelavet smørstegt toast med Fisk eller kød — Grøntsager – Chips. | 105,-kr |
Den søde disk | Dagens kage med flødeis og småkager. | 75,-kr |