NORDDISK
FRA BØLGE TIL BORD
Sommer, Sommer og sol, havet og blæsten, duft af kaprifol.
FROKOST 12.00 – 15.00

Sønderjyden på mørkt brød part 11.

Salat på danske nye kartofler — Færøske rejer og hjemmerøget rejer — Karse —  Radiser. 135,-kr 

Franks plukket oksebryst på brød og kærlighed.

Plukket oksebryst — Sennep salater — Spejlæg — Markchampignon — Smør.

155,-kr 

Franks flyvende fiskefilet af kuller

Grøntsagsmayonnaise på kål — Færøske rejer — Hjemmesylt — Knoldselleri. 165,- kr
Hjemmelavet røget lakse tatar med grønne smage Hjemmelavet rygeost - Hjertesalat — Purløg - Kål - Fyns græs æg. 160,- kr
Det grønne valg med muligheder Salat på sæsonens grønt med muligheder for — Mejeri — Øko æg — Fisk. 135,- kr
Børnenes disk Hjemmelavet smørstegt toast med Fisk eller kød — Grøntsager – Chips. 105,-kr
Den søde disk Dagens kage med flødeis og småkager. 75,-kr 

Bordbestilling