NORDDISK
FRA BØLGE TIL BORD
Sensommer – Bær – Gåture – Samvær – Hygge.
FROKOST 12.00 – 15.00 September måned:)
Sønderjyden på mørkt brød part 13. |
Torsk og Troldkrabbe — Øko Spidskål — Hvidkål — Rødkål — Mormors Kruspersille. | 135,-kr |
Franks plukket oksebryst |
Plukket Oksebryst — Øko æg og svampe — Senneps salat — Jordskokker. |
155,-kr |
Franks flyvende fiskefilet af kuller |
Grøntsagsmayonnaise på kål — Færøske rejer — Hjemmesylt — Jordskokker. | 165,- kr |
Oktober er vildt og jægerne lader geværet | Franks Hjemmelavet Due Deller — Marineret Grøntsager — Danske sensommer æbler — Brombær — Søde salater — Godt med smør. |
160,- kr |
Det grønne valg med muligheder | Salat på sæsonens grønt med muligheder for — Mejeri — Øko æg — Fisk. | 135,- kr |
Børnenes disk | Hjemmelavet smørstegt toast med Fisk eller kød — Grøntsager – Kartofler. | 105,-kr |
Den søde disk | Dagens kage med flødeis og småkager. | 75,-kr |