NORDDISK
FRA BØLGE TIL BORD
Sensommer – Bær – Gåture – Samvær – Hygge.
FROKOST 12.00 – 15.00 September måned:)
Sønderjyden på mørkt brød part 12. |
Torskesalat med kål fra Økobo — Knudekål — Kruspersille — Spidskål — Sennep. | 135,-kr |
Franks friskhåndlavet forårsrulle. |
Troldkrabbe — Kål fra marken — Kartofler — Færøkse rejer — Dip med grønne smage. |
155,-kr |
Franks flyvende fiskefilet af kuller |
Grøntsagsmayonnaise på kål — Færøske rejer — Hjemmesylt — Knoldselleri. | 165,- kr |
Plukket hønsekød på Franks franner. | Hjemmelavet Hønsebandit — Jordskok — Masser af Marineret Grøntsager — Fyns græs æg. | 160,- kr |
Det grønne valg med muligheder | Salat på sæsonens grønt med muligheder for — Mejeri — Øko æg — Fisk. | 135,- kr |
Børnenes disk | Hjemmelavet smørstegt toast med Fisk eller kød — Grøntsager – Chips. | 105,-kr |
Den søde disk | Dagens kage med flødeis og småkager. | 75,-kr |