NORDDISK
FRA BØLGE TIL BORD
Sommeren er på vej Maj.
FROKOST 12.00 – 15.00

Sønderjyden på mørkt brød part 10.

Frank Faaborg salat — krabbe - rejer - torsk- karse - radiser vilde urter. 135,-kr 

Maj måned er i fuglekvider tegn, pip pip fugl og forår.

Fuglekvider — Sennep salater - spejlæg - syltet løg — purløg.

145,-kr 

Franks flyvende fiskefilet af kuller

Grøntsagsmayonnaise på kål – færøske rejer – hjemmesylt – jordskokker. 165,- kr
Franks hjemmelavet lakse tatar med grønne smage Hjemmelavet rygeost - hjertesalat — purløg - kål - Fyns græs æg. 160,- kr
Det grønne valg med muligheder Salat på sæsonens grønt med muligheder for — mejeri — øko æg — fisk. 135,- kr
Børnenes disk Hjemmelavet smørstegt toast med Fisk el kød, grøntsager – chips. 105,-kr
Den søde disk Dagens kage med flødeis og småkager. 75,-kr 

Bordbestilling