NORDDISK
FRA BØLGE TIL BORD
Glædelig April.
FROKOST 12.00 – 15.00
Sønderjyden på mørkt brød part 9. |
Torskesalat – Røget kammuslinger – brøndkarse – spidskål – radiser. | 135,-kr |
Fælles hygge, den gode gamle skikke, ostebrættet |
Danske og Nordens oste – Grønt – henkogning – sylt – hjemmebag – hygge. |
140,-kr |
Franks flyvende fiskefilet af kuller |
Grøntsagsmayonnaise på kål – færøske rejer – hjemmesylt – jordskokker. | 165,- kr |
Franks hjemmelavet lammepølse med grøntsager og dild | Påske Lam – dild – kartofler – kål – Fyns græs æg. | 150,- kr |
Det grønne valg med muligheder | Salat på sæsonens grønt med muligheder for — mejeri — øko æg — fisk. | 135,- kr |
Børnenes disk | Hjemmelavet smørstegt toast med Fisk el kød, grøntsager – chips. | 105,-kr |
Den søde disk | Dagens kage med flødeis og småkager. | 75,-kr |