NORDDISK
FRA BØLGE TIL BORD
Husk og være der lidt ekstra for hinanden i den kolde tid.
Vintertiden - Skikker - Relationer - Bær - Gåture - Samvær - Hygge.
FROKOST 12.00 – 15.00 November/December måned :)

Sønderjyden på mørkt brød part 14 i julehumør

Torsk — Øko Spidskål — Hvidkål — Knudekål — Dild — Færøske Rejer.. 135,-kr 

Franks silde bandit mit alles.

Hjemmelavet julesild — Spejlæg øko — Rødløg — Capers — Røget fedt — Peberrod — Sennep — Jordskokker.

155,-kr 

Franks flyvende fiskefilet af kuller

Grøntsagsmayonnaise på kål — Færøske rejer — Hjemmesylt — Jordskokker. 165,- kr
Frank laver rullepølse på fynsk lam med julestemning Hjemmelavet Lamme Rulle — Marineret Grøntsager — Dild — Danske sensommer Æbler — Søde salater — Godt med Smør 160,- kr
Det grønne valg med muligheder Salat på sæsonens grønt med muligheder for — Mejeri — Øko æg — Fisk. 135,- kr
Børnenes disk Hjemmelavet smørstegt toast med Fisk eller kød — Grøntsager – Kartofler. 105,-kr
Den søde disk Pandekager med flødeis — Småkager — Hygge — Julebagværk 75,-kr 

Bordbestilling